پیش بینی بانک مرکزی برای تورم امسال چند درصد است؟ کارگر شرکت نیشکر هفت تپه: آقای رئیسی برای ما مثل پدر بود + فیلم شوک بخشنامه جدید وزارت صمت به واردکنندگان منتظر واریز یارانه ۶۰۰ هزار تومانی باشید + جزئیات نحوه محاسبه «پایه سنوات کارگران» در سال ۱۴۰۳ آیا سود سهام عدالت در این ماه (خرداد) واریز می‌شود؟ (۵ خرداد ۱۴۰۳) ثبت‌نام وام دهه شصتی‌ها تمدید شد قیمت خودرو‌های ایرانی در بازار امروز (۴ خرداد ۱۴۰۳) مشکل کمبود شکر در سطح بازار مشهد رفع شد  شهید جمهور شرکت نیشکر هفت تپه را احیا کرد تولید تخم مرغ به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن می‌رسد حدود ۴.۴ تن شمش طلا طی ۲۸ حراج حضوری در مرکز مبادله مورد معامله قرار گرفت یارانه کالابرگ در خرداد ۱۴۰۳ هم واریز می‌شود قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (پنجشنبه، ۳/۳/ ۱۴۰۳) ثبت تولید ۴۵ هزار و ۹۱۶ خودرو در فروردین ماه سیاست‌های انقباضی کاهش تولید را در پی دارد نرخ طلا در بازار امروز مشهد (۲خرداد۱۴۰۳) از دستاورد‌های سیدالشهدای خدمت؛ یارانه نقدی ۴ برابر شد همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از تاریخ اجرای قانون انجام خواهد شد واردات در ازای صادرات غیرکشاورزی اجرا می‌شود بازار مشهد التهابی ندارد ۷۱ کیلوگرم شمش طلا فروخته شد (۱ خرداد ۱۴۰۳) دستاورد‌های آیت‌ا... رئیسی برای اقتصاد ایران
سرخط خبرها

معافیت مالیاتی برای فروشندگان کالا تا سقف ۱۸ میلیارد تومان

  • کد خبر: ۲۱۳۵۶۶
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶
معافیت مالیاتی برای فروشندگان کالا تا سقف ۱۸ میلیارد تومان
طبق قانون مالیات‌های مکرر فروشندگان و عرضه کنندگان کالا که سقف فروش تا ۱۸ میلیارد تومان دارند تا دو سال معاف از مالیات هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور  با بیان اینکه طبق قانون از ابتدای دی ماه تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی هستند گفت: اما تمامی اشخاص حقیقی یا حقوقی ملزم به پرداخت این صورت حساب الکترونیکی نیستند.

اشکان هراتی با بیان اینکه فروشندگان و عرضه کنندگان کالا که سقف فروش تا ۱۸ میلیارد تومان دارند تا دو سال معاف از مالیات هستند گفت: به موجب قانون تسهیل مؤدیان برای سال ۱۴۰۲ تا سقف فروش هجده میلیارد تومان الزامی به صدور صورتحساب الکترونیکی ندارند. فروشندگان و عرضه کنندگان کالاها و خدمات با نرخ مالیات بر ارزش افزوده واحد یا عرضه کنندگان کالا و خدمت واحد تا سقف فروش مزبور، می توانند از دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب استفاده کنند.

وی افزود: طبق این قانون معافیت‌های  را در ماده ۱۴ مکرر پایانه‌های فروشگاهی در نظر گرفته اند به طوری که طبق ماده ۸ تسهیل اشخاصی که در سال ۱۴۰۲ تا سقف ۱۵۰ برابر معافیت مالیاتی  و طبق ماده ۸۴ مالیات‌های مستقیم که درآمد آن‌ها حدود ۱۸میلیارد تومان  است الزامی به صدور صورت حساب الکترونیکی ندارندو معاف هستند.

او گفت: در هر دوره مالیات بر ارزش افزوده یک فصل است از ابتدای ۲دوره بعد ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی خواهند شد این معافیت برای سال ۱۴۰۳، ۱۰۰برابر ماده ۸۴ مالیات‌های مستقیم و برای ۸۴ پنجاه برابر و از سال ۱۴۰۵ به بعد این معافیت ۲۵برابر معافیت ماده ۸۴ است، اما کسانی که تا ۱۸میلیارد تومان فروش نداشتند و از صدور صورت حساب معاف هستند.

او در پاسخ به این سوال که مالیات بر ارزش افزوده این فروشندگان به چه صورت است گفت: مالیات بر ارزش افزوده این فروشندگان برمبنای میزان فروش است و درواقع ضریبی که سازمان مالیاتی موجب ماده ۱۴ مکرر تعیین خواهد کرد یعنی جمع فروش را یک معافیتی لحاظ می‌کند و باقی مانده را در نرخ  لحاظ می‌کند.

 وی در خصوص   صدرو و ارسال صورت حساب‌های الکترونیکی به متقاضیان گفت: همواره به شرکت‌های که درآمد آن‌ها از ۱۸ میلیارد تومان افزایش یافته است توصیه می‌کنیم که از شرکت نوع یک که در صدور صورت حساب‌های الکترونیکی مشکلی نداشته اند استفاده کنید تا مشمول جریمه نشوید.
 هراتی افزود: کسانی که از خدمات شرکت نوع یک برای صدور صورت حساب استفاده می‌کنند، دیگر در خصوص عدم ارسال و یاصدور صورت حساب جریمه‌ای متوجه آن‌ها نیست.

 معاون سازمان امور مالیاتی کشور یادآور شد: هر دستگاه‌های پزی که در اختیار صاحبان حساب است، هر تراکنش یک صورت حساب الکترونیکی تلقی می‌شود.

او گفت: فروشندگان و عرضه کنندگان کالا‌ها و خدمات با نرخ مالیات بر ارزش افزوده واحد یا عرضه کنندگان کالا و خدمت واحد تا سقف فروش ۱۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، می‌توانند از دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب استفاده کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->